BMT Aerospace Oostkamp

Welkom bij BMT Aerospace, een plaats waar we innovatie durven in handen nemen! Vanaf onze bescheiden start als een klein Belgisch bedrijf zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler in de luchtvaartindustrie. Onze onderdelen spelen een cruciale rol bij het veilig opstijgen en landen van vliegtuigen, zodat jij zorgeloos naar je favoriete vakantiebestemming kan reizen! Wil je deel uitmaken van deze reis?

Wat kan je verwachten?
Als medewerker in onze hypermoderne fabrieksgebouwen, gevestigd in een file vrije omgeving, zul je ervaren hoe het voelt om een bijdrage te leveren aan de kern van de luchtvaartindustrie. Onze schone en moderne fabriek, uitgerust met de nieuwste technologieën, heeft ons de prestigieuze 'Factory of the future'-award opgeleverd - een erkenning van onze toewijding aan digitalisering en Industrie 4.0.

Maar wij richten ons niet enkel op de toekomst van onze activiteiten; we hechten ook enorm veel belang aan de toekomst van onze medewerkers. Wij willen je helpen (door)groeien en verder ontwikkelen. Je krijgt de kans om de nodige training te volgen en wordt onmiddellijk 'part of the team'! Jouw succes is ons succes.
Kom bij ons werken en ontdek dat ondanks onze wereldwijde impact, we de ondernemende geest en de hechte band van een klein bedrijf hebben weten te behouden. Of je nu op de werkvloer staat of achter je bureau, je zal in een omgeving terechtkomen waarin er naar je input wordt geluisterd en jouw ideeën worden gewaardeerd.

Let's fly together! & laat ons samen stap voor stap de toekomst van de luchtvaart verder vorm geven.

Ontdek onze vacature hier!

LEUKE WEETJES OVER BMT AEROSPACE

  • Wist je dat we een fantastisch eventteam hebben die ervoor zorgt dat de sfeer op het werk altijd goed zit? 🤩 Zij zijn het brein achter onze boeiende teambuildingactiviteiten, zoals escape rooms, uitdagende sportactiviteiten en onvergetelijke personeelsfeesten.

  • Wist je dat elke 2 seconden een Airbus A320 opstijgt? ✈️ Dit maakt de A320-serie één van de meest succesvolle vliegtuigen ooit. En wij mogen met veel trots zeggen dat onze stukken in dit succesvol model aanwezig zijn. Dus elke 2 seconden gaan ergens op aarde, ook onze stukken de lucht in samen met de A320! Hoe geweldig zou het zijn als jij hieraan zou kunnen bijdragen! 🤩⚙️

  • 🌟 Wist je dat? 🌟 Bij ons teamwork geen grenzen kent! 🌍 We zijn niet zomaar een team, maar eigenlijk een wereldwijde familie. Alleen al bij BMT Aerospace België zijn we met 110! Maar raad eens? Onze familie strekt zich ver uit over grenzen heen! Met 345 getalenteerde collega's in Roemenië en 200 ongelooflijke teamleden in de VS kunnen we samen echt het verschil maken.

Let's Fly Together!

Ontdek onze vacatures hier
of mail naar hr@bmtaerospace.com