• Industry

  Dankzij de merknaam IGW, heeft BMT drive solutions meer dan 70 jaar expertise binnen zeer gevarieerde industriële toepassingen. Wij weten dat onze tandwielen en andere complexe componenten steeds in het hart van de applicatie terechtkomen. Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat wij er alles aan doen om hoog kwalitatieve producten te leveren. Goede planning, op tijd leveren en afwerking met de allerkleinste toleranties zijn onze standaarden waar we ons 100% voor inzetten.

  Met de financiële steun van ESF ontwikkelt IGW Oostkamp de 21ste eeuwse vaardigheden van zijn werknemers. Er zijn 8 programma's geïntroduceerd, gericht op probleemoplossing, verbetertechnieken, gebruik van digitale hulpmiddelen, klantgerichtheid, leiderschap, zelfmanagement, communicatie en teamwork.

   

   

 • Automotive

  VCST is een leverancier van wereldklasse voor nauwkeurig bewerkte aandrijflijn- en remcomponenten in de automobiel industrie (e.g. tandwielen, assen, transmissies...). Elke dag overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten wereldwijd.
  Ze vertrouwen op ons om hun project tot een goed eind te brengen dankzij onder meer onze eigen patenten en digitale aanpak. Gezien VCST een onderdeel is van de BMT Group  zijn wij volledig onafhankelijk van andere automobiel leveranciers waardoor we beter kunnen beantwoorden aan de noden van onze klanten.

 • Rail

  IGW is al sinds 1993 marktleider voor productie van tandwielkasten voor treinen, metro's, trams... We zijn de voorkeursleverancier voor heel wat klanten vanwege onze alles in één oplossing.
  Via ons merk IGW, zijn we met BMT drive solutions één van de meest betrouwbare leveranciers geworden binnen de spoorwegindustrie, daarnaast groeiden we uit van een leverancier van onderdelen naar volledige systemen die zowel tandwielkasten, koppelingen als onderhoud kan aanbieden.
  Wij gaan altijd samen met onze klanten aan de slag zodat een lange termijn samenwerking tot stand komt. 

 • Tandwielen en mechanische componenten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

  BMT Aerospace International is actief in vijf belangrijke marktsegmenten: high lift actuation gears, tandwielkasten voor turbine motoren, assen en koppelingen, zeer nauwkeurige detailtandwielen en kegeltandwielen, spiraalvormige tandwielen en ringwielen.
  BMT Aerospace producten vind je terug op bijna elk groot luchtvaartplatform, waaronder de commerciële vliegtuigen van Airbus, Boeing, Bombardier, Embraer, Sukhoi en Irkut. We maken helikopteronderdelen voor Sikorsky en Bell, maar ook tandwielen en versnellingsbakken voor motorfabrikanten als Rolls Royce, General Electric, Honeywell, Safran en UTC. 

 • Matrijzen voor de glasverpakkingsindustrie

  Als gespecialiseerd leverancier van matrijzen van de hoogste kwaliteit aan competitieve prijzen en met focus op de wensen en het succes van onze klant is OMCO de ideale partner voor de glasverpakkingsindustrie. 
  Met de modernste technologie en expertise van onze medewerkers ontwikkelen we onze productiecapaciteit om geografisch aan de marktbehoeften te voldoen.
  Bovendien is OMCO door constant optimaliseren van de productietechnologie en -design wereldleider in de productie van glasmatrijzen.