• Industry

  IGW heeft al meer dan 70 jaar expertise opgebouwd binnen zeer gevarieerde industriële toepassingen. Wij weten dat onze tandwielen en andere complexe componenten steeds in het hart van de applicatie terechtkomen. Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat wij er alles aan doen om hoog kwalitaiteve producten te leveren. Goede plannning, op tijd leveren en afwerking met de allerkleinste toleranties zijn onze standaarden waar we ons 100% voor inzetten.

  Met financiële steun van ESF ontwikkelt IGW Oostkamp de 21ste eeuwse vaardigheden van zijn werknemers. Er zijn 8 programma's geïntroduceerd (e.g. probleemoplossing, teamwork, klangerichtheid, leiderschap...)

 • Automotive

  VCST is een leverancier van wereldklasse voor nauwkeurig bewerkte aandrijflijn- en remcomponenten in de automobiel industrie (e.g. tandwielen, assen, transmissies...). Elka dag ovetreffen wij de verwachtingen van onze klanten wereldwijd. Ze vertrouwen op ons om hun projecten tot een goed einde te brengen dankzij onder meer onze eigen patenten en digitale aanpak. Gezien VCST een onderdeel is van de BMT Group zijn wij volledig onafhankelijk van andere automobiel lveranciers waardoor we beter kunnen beantwoorden aan de noden van onze klanten. 

 • Tandwielen en mechanische componenten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

  BMT Aerospace producten vind je terug op bijna elk groot luchvaartplatform, waaronder de commerciële vleigtuigen van Airbus, Boeing, Bombardier, Embraer, Sukhoi en Irkut. We maken helikopteronderdelen voor Sikorsky en Bell, maar ook tandwielen en versnellingsbakken voor motorfabrikanten als Rolls Royce en General Electrics.

 • Matrijzen voor de glasverpakkingsindustrie

  Als gespecialiseerd leverancier van matrijzen van de hoogste kwaliteit aan competitieve prijzen en met de focus op de wensen en het succes van onze klant is OMCO de ideale partner voor de glasverpakkingindustrie. Met de modernste technologie en expertise van onze medewerkers ontwikkelen we onze productiecapaciteit om geografisch aan de markbehoeften te voldoen. Bovendien is OMCO door constant optimaliseren van de productietechnologie en -design wereldleider in de productie van glasmatrijzen.